Παγωμένες μπάρες κεφίρ με γκρανόλα και φρούτα
Υλικά (για 9 μπάρες)
300 ml. κεφίρ ΣΤΑΜΟΥ φυσική γεύση
400 γρ. γιαούρτι Πλούσιο ΣΤΑΜΟΥ με 10% λιπαρά
1 φλ. φράουλες ψιλοκομμένες
2 – 3 κ. σούπας μύρτιλα
½ φλ. γκρανόλα
2 κ. σούπας μέλι ή σιρόπι σφένδαμου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε το μέλι με το κεφίρ και το γιαούρτι. Ρίχνετε τα μισά φρούτα και τη γκρανόλα και ανακατεύετε προσεκτικά. Απλώνετε το μίγμα σε ταψί 20×20 εκ. που έχετε καλύψει με χαρτί φούρνου. Πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα φρούτα. Το βάζετε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει εντελώς (4 ώρες περίπου). Όταν το βγάλετε από την κατάψυξη, το κόβετε σε μπάρες με ένα μαχαίρι ή σε κομμάτια με το χέρι.
ΠΗΓΗ Συνταγές - Παγωμένες μπάρες κεφίρ με γκρανόλα και φρούτα - Στάμου (stamou.gr)
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου